VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Apartmaji Mavrica d.o.o. vse pridobljene podatke o strankah varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov oziroma v skladu s pravicami in obveznostmi iz Splošne uredbe o varstvu podatkov Evropske unije. Šteje se, da stranka z izpolnitvijo katerega koli obrazca na spletni strani www.mavrica.com pristaja na uporabo teh podatkov z namenom, da se izpolnijo pogodbene obveznosti in pravice ter tudi za namene neposrednega trženja, raziskave trga, segmentacije kupcev, statistične obdelave in obveščanja o ponudbi podjetja Apartmaji Mavrica d.o.o. V kolikor stranka tega ne želi, lahko to izjavi kadarkoli.

Varstvo vaših osebnih podatkov nam je zelo pomembno, zato vam skupaj s kvalitetnimi vsebinami zagotavljamo tudi vašo pravico, da sami odločate o uporabi svojih podatkov. Na tem mestu bi vas želeli seznaniti s politiko varovanja osebnih podatkov v podjetju Apartmaji Mavrica d.o.o. Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavec zbira od strank, uporabnikov spletne www.mavrica.com in prejemnikov e-novic.

Kazalo

 1. Upravljavec zbirke osebnih podatkov
 2. Kategorije osebnih podatkov
 3. Nameni obdelave osebnih podatkov
 4. Čas hrambe

5 Varovanje osebnih podatkov

 1. Pravice uporabnikov
 2. Uporaba piškotkov
 3. Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih
 4. Pravno obvestilo
 1. Upravljavec zbirke osebnih podatkov

Apartmaji Mavrica d.o.o., Stara Fužina 251, 4265 Bohinjsko jezero.

Pooblaščena oseba v zvezi z varovanjem osebnih podatkov vam je dosegljiva na info@mavrica.com.

Kot prejemnik oz. uporabnik dovolim upravljavcu zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov .

 1. Kategorije osebnih podatkov

Pridobljeni podatki strank, ki jih je upravljavec pridobil za namene izvajanja pogodbe in jih upravljavec zbirke osebnih podatkov hrani so:

Pridobljeni podatki uporabnikov spletne strani www.mavrica.com in e-novic, ki jih hrani upravljavec zbirke osebnih podatkov:

 1. Nameni obdelave osebnih podatkov

Upravljavec Apartmaji Mavrica d.o.o., Stara Fužina 251, 4265 Bohinjsko jezero bo podatke, ki jih je pridobil od strank in uporabnikov spletne strani www.mavrica.com, uporabljal za naslednje namene:

Ob poslanih elektronskih sporočilih si upravljavec zabeleži odpiranja prejetih sporočil posameznikov in klike na povezave v prejetih sporočilih. Prav tako beleži oglede in akcije na spletni strani upravljavca. Za boljše in bolj usmerjeno posredovanje ponudb ter prilagajanje sporočil oz. komunikacije zabeležene podatke avtomatsko obdeluje, analizira, profilira ter ocenjuje aktivnost in merjenje zanimanja uporabnikov.

 1. Čas hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oz. do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Če bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

 1. Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Zagotovil bo ustrezno organizacijsko in tehnično varovanje. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Podjetje Apartmaji Mavrica d.o.o. izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

 1. Pravice uporabnikov

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) mora upravljavec osebnih podatkov porabniku na njegovo zahtevo:

Upravljavec bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja z nameni obdelave osebnih podatkov.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu s strani upravljavca kakorkoli kršene pravice o varstvu njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pisni ugovor upravljavcu na naslov Apartmaji Mavrica d.o.o., Stara Fužina 251, 4265 Bohinjsko jezero ali poda pritožbo pri nadzornem organu (Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji).

Vsak porabnik ima možnost, da se enostavno z enimi klikom v nogi prejetega e-mail sporočila odjavi od prejemanja sporočil ali pa pošlje e-mail z odjavo na info@mavrica.com ali z odgovorom na konkretno prejeto e-mail sporočilo.

 1. Uporaba piškotkov

Kot uporabnik spletne strani www.mavrica.com se strinjate, da se vam v računalnik naložijo piškotki (ang. cookies) za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani, spletno analitiko in napredno oglaševanje.

Naložijo se naslednji piškotki:

– Google Analytics piškotki za analitične namene;

– Facebook piškotki za ponovno trženje in oglaševanje;

– Google piškotki za ponovno trženje in oglaševanje;

– Addthis piškotki za prikazovanje gumbov za deljenje na socialnih omrežjih in pojavnih oken ter izpostavitev;

– Piškotki marketing automation orodja za spremljanje dejavnosti uporabnika na spletni strani.

Piškotki omogočajo, da se določene vsebine ali funkcije aplikacije prilagodijo za določenega obiskovalca, glede na njegove izbire ali preference ali glede na lastnosti njegove terminalske opreme. Piškotki za analitične namene omogočajo stalno izboljševanje spletnega mesta.

 1. Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih:
 1.  Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na www.mavrica.com, so last družbe Apartmaji Mavrica d.o.o. Brez dovoljenja podjetja Apartmaji Mavrica d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Podjetje Apartmaji Mavrica d.o.o. ni odgovoren za morebitne težave pri delovanju spletne strani. Podjetje Apartmaji Mavrica d.o.o. si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na www.mavrica.com.